blog

РАЙЪНЕЪР ПУСКА В ПРОДАЖБА БИЛЕТИ ЗА НОВОТО ЗИМНОТО РАЗПИСАНИЕ ОТ ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ

Райънеър, предпочитаната нискотарифна компания на Европа, днес, 10-ти Март, пуска в продажба билети от зимното разписание за 2017 г. на www.ryanair.com, позволявайки на своите клиенти да резервират билетите си на ниски цени през целия период до м. Март 2018 г.

Зимното разписание на Райънеър от Пловдив включва:

  • 2 нови маршрута от Пловдив до Милано Бергамо (2 пъти седмично) и до Брюксел Шарлероа (2пъти седмично)

  • 3 маршрута общо

  • 9 полета седмично

Клиентите на Райънеър може да резервират своите летни или зимни ваканции през 2017 г. дори и на по-ниски цени, както и да очакват по-добро обслужване, тъй като Райънеър продължава да подобрява своята програма „Винаги, все по-добри“.

За Райънеър Денис Барабас каза:

„Ние имаме удоволствието да пуснем в продажба билети за новото зимно разписание за 2017 г. от Пловдив на www.ryanair.com , което включва нови маршрути от Пловдив до Милано Бергамо и Брюксел Шарлероа или 3 маршрута общо. Пловдивските потребители и посетители могат да резервират своите полети през целия период до м. Март 2018 г. и да очакват дори и по-ниски цени, тъй като няма да има по-подходящо време за резервиране на билети от Райънеър на ниски цени. Ние приканваме всички клиенти, които имат желание да резервират своите ваканции, да го направят сега на www.ryanair.com или на мобилното приложение, където могат да се възползват от най-ниските цени за пътувания до и от Пловдив.

За да отпразнуваме обявяването на нашето зимно разписание за 2017 г., ние пускаме в продажба билети на цени от 19.99€ за цялата Европейска мрежа, които могат да бъдат резервирани до 00:00 часа, понеделник, 13-ти Март. От тези невроятни цени със сигурност ще се възползват много хора, така че ние приканваме пътниците да резервират своите билети, преди да бъдат изчерпани, на www.ryanair.com.

 

За допълнителна информация се свържете с:

Робин Кели                                                                          Олга Павлонка

Райънеър                                                                             Райънеър

Тел: +353-1-9451949                                                          Тел: +353-1-9451768

press@ryanair.com                                                               pawlonkao@ryanair.com